Grote spullen verhuizen

Het verhuizen van alleen de grote stukken behoort tot een van de specialiteiten van Budgetverhuizer.nl. U heeft alle dozen zelf verhuisd en kunt misschien op de verhuisdag ook nog zelf helpen. Maar voor wat grote stukken betreft zoekt u niet alleen een vakkundige maar vooral ook betaalbare oplossing.

U huurt gewoon 2 verhuizers in met een verhuiswagen van circa 20 m3. De verhuiswagen beschikt over verhuisdekens en spanbanden. Uiteraard zijn het Erkende Verhuizers zodat u kunt rekenen op kwaliteit terwijl het transport ook nog goed verzekerd is.

Het uurtarief is inclusief BTW en geldt als vast uurtarief voor de hele ploeg inclusief de wagen. U betaalt alleen vanaf het moment dat wij bij u aankomen t/m het moment dat wij weer bij u vertrekken. De vaste voorrijkosten worden eenmalig in rekening gebracht.

Om op een verantwoorde wijze te kunnen verhuizen waarbij wij zowel de kwaliteit als ook de arbeidsomstandigheden voor onze verhuizers willen waarborgen, dient u met de volgende punten rekening te houden:

    • Onze verhuizers werken maximaal 8 uur per dag excl. de pauzes;
    • Onze verhuizers laden de verhuiswagen en zijn verantwoordelijk voor het transport;
    • Indien bepaalde stukken echt te zwaar zijn om met 2 verhuizers te tillen, kunnen ze dit weigeren. We beschikken over enkele hulpmiddelen waardoor het tillen / transport vereenvoudigd wordt, maar bijvoorbeeld een piano via een hoge trap omhoog verhuizen is niet verantwoord;
    • De verhuisploeg bepaalt wat verantwoord is en wat niet. Indien u daar van afwijkt, is het altijd voor eigen risico en wordt de daaruit voortkomende schade niet vergoed;

Als u er niet zeker van bent of het mogelijk is, kunt u via onze helpdesk uw vraag stellen waarbij u zo spoedig mogelijk onze reactie krijgt.

Goedkoop verhuizen