Verhuizing uitvoeren

Welk verhuisbedrijf voert de verhuizing uit?

U doet rechtstreeks zaken met Budgetverhuizer. Voor het uitvoeren van de verhuizing doen wij zaken met Erkende Verhuisbedrijven in uw regio. Met deze verhuisbedrijven zijn afspraken gemaakt die overeenkomen met uw verhuisopdracht.

Wat is een Vakkundige Verhuizer?

Een verhuisbedrijf dat voldoet aan de hoogste eisen die gesteld worden in de verhuisbranche. Verhuisbedrijven welke samenwerken met Budgetverhuizer dienen te beschikken over opgeleide verhuizers en professioneel verhuismaterieel. Tevens dienen zij een bewezen staat van dienst te hebben.

Kunt u ook een waterbed, kluis, piano of vleugel verhuizen?

Alles kan worden verhuisd, maar wij willen een voorbehoud maken t.a.v. waterbedden. Het verhuizen van het waterbed is geen enkel probleem, maar het leeg laten lopen en weer vullen doen wij niet. Hiervoor zijn gespecialiseerde bedrijven. Het verhuizen van een kluis, piano of vleugel hoeft geen probleem te zijn. Hierbij dient u wel goed rekening te houden met het gewicht ervan. 2 Verhuizers kunnen bijvoorbeeld geen vleugel verhuizen. Daarvoor moet je met 4 verhuizers zijn. Dat kan ook gelden voor een zware kluis of piano.

Wij houden ons altijd aan de wettelijke til-normen en zullen risicovolle situaties vermijden. Als u hierover twijfelt is het verstandig vooraf eerst contact op te nemen met de helpdesk voor uitleg van de situatie.

Mogen wij tijdens de verhuizing ook helpen?

Uiteraard. Het hoeft niet maar het scheelt tijd en dus geld als u mee helpt. Zo kunt u er voor zorgen dat vooraf alles al ‘goed klaar staat’, maar mag u tijdens de verhuizing ook mee helpen met het sjouwen van de dozen en evt. de meubels naar de verhuiswagen. Onze ervaren verhuizers zullen in ieder geval wel altijd de verhuiswagen laden en lossen. Dit is vakwerk en dat kunnen wij het beste! U dient er wel rekening mee te houden dat zodra u zelf een schade veroorzaakt, deze niet verzekerd is via onze verzekering. Hiervoor dient u navraag te doen bij uw huidige verzekeraar.