Online offerte aanvragen voor uw verhuizing

    • Wilt u alléén de grote stukken laten verhuizen, dan is dat mogelijk. Moeten er toch nog wat dozen mee, dan is dat ook geen probleem.
    • Wilt u dat onze verhuizers de kasten demonteren, dan doen wij dat voor u. Wilt u toch nog zelf mee helpen en bespaart u daarmee kosten, dan regelen wij dat.
    • Wilt u vrienden tijdens de verhuizing laten meehelpen met sjouwen, dan kan dat. Kunnen ze ineens toch niet meer helpen, geen probleem, dan doen wij het.

Budgetverhuizer.nl is geen traditioneel verhuisbedrijf. Onze verhuisdiensten zijn op maat gesneden en bedoeld voor mensen die zelf ook mee willen helpen. De juiste balans tussen zo goedkoop mogelijk verhuizen maar toch niet alles zelf doen.

De verhuiscalculator kunt u thuis of onderweg invullen en binnen enkele minuten heeft u een offerte of reserveert u direct uw verhuizing. Na het beantwoorden van 9 vrijblijvende vragen geven wij u de beste verhuisoplossing. Door verder te gaan krijgt u te zien wat de kosten per uur zijn en hoeveel uur wij inschatten dat uw verhuizing duurt. Daarna beslist u of u de verhuizing wil boeken of dat u alleen de offerte bewaard.

Kortom: www.budgetverhuizer.nl… Verhuizen doen we samen!