Historie / Toekomst

Jaarlijks verhuizen ca. 1,4 miljoen mensen in Nederland. 15 tot 20% van deze mensen schakelt nog steeds het regionale verhuisbedrijf in voor een full-service verhuizing. Een gegeven waar weinig verandering in zit.

De overige 80 tot 85 % doet het zelf, vraagt vrienden en familie of huurt een boedelbak. Met name deze markt is in de afgelopen jaren veel veranderd. Men is op zoek naar een tussenoplossing. Ze doen graag wat zelf, bijvoorbeeld alle dozen, maar zoeken voor de zwaardere en dure meubels graag een vakman die ook nog eens goed verzekerd is.

“Ik regel mijn verhuizing wanneer het mij uitkomt. Via internet. Lekker snel en eenvoudig en bovendien ook nog voordeliger”!

“Budgetverhuizer.nl is een online zoek- en boeksysteem. De taxatie doet u in principe zelf door de calculator in te vullen. Na de boeking volgt automatisch een opdrachtbevestiging, uitvoering en financiële afwikkeling. Hierdoor besparen we enorm veel kosten en kunnen we de tarieven voor de klant laag houden zonder in te leveren op de kwaliteit”.

Toekomst

Budgetverhuizer is continu bezig om de website te verbeteren en de calculator te voeden met eigen ervaringcijfers. Hierdoor willen we en kunnen we de scherpste prijs / kwaliteit verhouding bieden van het land.

Heeft u een interessante tip, link of idee om onze (online) service te verbeteren of uit te breiden dan zien wij deze graag per mail tegemoet op helpdesk@budgetverhuizer.nl.